Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt op 5 januari 2018
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing indien u deelneemt aan het project Energiebox.
1. Het energieadvies inclusief energiebox met energiebesparende artikelen en adviesrapport is geheel gratis en vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden en u zit niet vast aan een abonnement of andere overeenkomst waaraan kosten zijn verbonden.
2. Bij aanmelding geeft u aan akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden (deze verklaring), en de Privacy Verklaring. Indien u hier niet mee akkoord gaat, kunt u niet deelnemen aan het project Energiebox.
3. Na aanmelding wordt er telefonisch contact met u gezocht om een afspraak in te plannen voor het energieadviesgesprek. Als u telefonisch niet bereikbaar bent, dan ontvangt u een email waarin u verzocht wordt contact met ons op te nemen voor het inplannen van een afspraak voor het adviesgesprek.
4. Indien u na aanmelding alsnog wilt afzien van deelname aan het project Energiebox, dan kunt u zich afmelden door contact met ons op te nemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze verklaring. Wij nemen dan geen contact meer met u op.
5. Na het inplannen van een afspraak voor een energieadviesgesprek, komt een energiecoach van het team Energiebox bij u thuis langs om uw persoonlijke energiegebruik en woonsituatie te bespreken en advies te geven over hoe u het beste energie kunt besparen.
6. Gemiddeld 2 (twee) weken na het adviesgesprek, maar uiterlijk 4 (vier) weken na het adviesgesprek, krijgt u een energieadviesrapport toegestuurd per mail of per post waarin de maatregelen waarmee u energie kunt besparen zijn samengevat.
7. Er zijn geen rechten te ontlenen aan het gegeven energieadvies. De genoemde bedragen en gegevens zijn gebaseerd op data van onder andere Milieu Centraal en zo veel mogelijk gepersonaliseerd en aangepast aan uw woonsituatie. Dat sluit niet uit dat uw daadwerkelijke besparing anders kan uitvallen.
8. Indien u op enig moment tijdens deelname aan het project of daarna vragen heeft over het energieadvies of over het project Energiebox, of als u niet tevreden bent, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan de ze verklaring.
9. Indien u niet thuis bent ten tijde van de gemaakte afspraak, de afspraak bent vergeten, of de afspraak om andere redenen niet door kan gaan, wordt er opnieuw contact met u gezocht en wordt er een nieuwe afspraak ingepland.
10. Indien u ten tijde van de tweede afspraak niet thuis bent, de afspraak bent vergeten, of wanneer de afspraak om andere redenen niet door kan gaan, wordt er voor u een standaard rapport opgesteld welke u krijgt toegestuurd per mail of per post. U kunt daarna een energiebox met besparende artikelen ophalen op afspraak op het kantoor van Energiebox.
11. Naast deze algemene voorwaarden is ook de privacyverklaring van toepassing op deelname aan de Energiebox. 12. De energiebox met bijbehorende inhoud is gratis bij deelname aan het project Energiebox. Deelname aan het project houdt in dat u zich heeft aangemeld, er een afspraak met u is ingepland, en u een energieadviesrapport heeft ontvangen.
13. Tijdens het adviesgesprek krijgt u een energiebox met energiebesparende artikelen. De inhoud van deze box kan wijzigen in de loop van de tijd. Er kunnen geen voorwaarden worden verleend aan de inhoud van de box.


Postadres: Kanaalweg 86, 3533 HG, Utrecht
Vestigingsadres: Kanaalweg 86, 3533 HG, Utrecht
Telefoon: 030-302 15 71
E-mailadres: info@energiebox.org
Website: www.energiebox.org